1. Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (μέθοδος αντικαταβολής)

Εξοφλείστε την παραγγελία σας με την παράδοση της, στο χώρο σας. Τα προϊόντα θα τα παραλάβετε στο σπίτι σας (ή όπου αλλού εσείς επιθυμείται) πληρώνοντας κατά την παραλαβή το κόστος των προϊόντων, το κόστος της μεταφοράς και τα έξοδα αντικαταβολής. Παρακαλώ βεβαιωθείτε ότι έχετε δώσει σταθερό τηλέφωνο για επικοινωνία και επιβεβαίωση παραγγελίας, καθώς και e mail. Παραγγελίες που δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε δεν αποστέλλονται. Για το κόστος αποστολής πατήστε εδώ.

Σύμφωνα με το Νόμο 4172/2013, άρθρο 23, Περίπτωση β), γίνεται υποχρεωτική η εξόφληση τιμολογίων με συνολική αξία άνω των 500,00€, μόνο με τραπεζικές συναλλαγές.

Θα πρέπει να εξοφλούνται ΜΟΝΟ με τους παρακάτω τρόπους:
• Κατάθεση / έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας
• Χρήση χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας

Τρόποι Τιμολόγησης

  • Απόδειξη λιανικής κατά την παράδοση του προϊόντος στο χώρο σου ή κατά την παραλαβή στο κατάστημα μας.
  • Τιμολόγιο αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας ή εταιρεία. Έχεις τη δυνατότητα να παραγγείλεις από το inktoner.gr  ζητώντας να εκδοθεί τιμολόγιο εφόσον συμπληρώσεις  κατά την παραγγελία σου τα εξής στοιχεία: Επωνυμία εταιρίας, Α.Φ.Μ., Δ.Ο.Υ.,  και επάγγελμα.

*** Σε περίπτωση κατάθεσης μετρητών, σε ένα από τους παραπάνω λογαριασμούς,  θα πρέπει να μας στείλετε το αποδεικτικό κατάθεσης,    στο email info@inktoner.gr ***

2. Παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας σας στο καταστημά μας.

Κάντε την παραγγελία σας από το www.inktoner.gr  έως τις 14.00 και παραλάβετε τα προϊόντα σας την επόμενη εργάσιμη μέρα από το κατάστημα μας.

Στην περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα θα πρέπει να είστε παρών κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας έχοντας μαζί σας την πιστωτική σας κάρτα και την ταυτότητά σας. Σε αυτή την περίπτωση (δηλ. πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας) δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο. Για παραλαβή από κατάστημα θα πρέπει ο κάτοχος της πιστωτικής κάρτας να προσκομίσει την πιστωτική του κάρτα και την ταυτότητά του. Το ίδιο ισχύει και αν παραγγέλνετε για λογαριασμό εταιρίας. Σε αυτή την περίπτωση η κάρτα θα πρέπει να είναι εταιρική και το όνομα του παραλαβόντος να αναγράφεται στην κάρτα.

3. Πληρωμή μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό

Εάν δεν έχετε πιστωτική κάρτα ή αν δεν μπορείτε εύκολα να βρίσκεστε στο σπίτι τις ώρες που παραδίδουμε, μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού.

Προεξοφλήστε την παραγγελία σας σε ένα από τους ακόλουθους λογαριασμούς των Τραπεζών που συνεργαζόμαστε.

Τράπεζα

Λογαριασμός

IBAN

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ

Πειραιώς

5153013908671

GR0501721530005153013908671

ΣΑΜΠΑΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Alpha Bank

200002101446204

GR0601402000200002101446204

ΣΑΜΠΑΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Εθνική 488/00436130 GR7301104880000048800436130 ΣΑΜΠΑΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Όταν κάνετε μεταφορά εμβάσματος μέσω ΕΘΝΙΚΗΣ  ή EUROBANK ή ALPHA BANK  στον  λογαριασμό  μας στην Πειραιώς,  θα πρέπει στο ποσό που θα καταθέσετε να προσθέσετε +4€ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΜΒΑΣΜΑΤΟΣ. Το ίδιο ισχύει από ΕΘΝΙΚΗ  ή EUROBANK σε ALPHA BANK.

Στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με email  στο info@inktoner.gr . Εμείς, με το που λάβουμε το αντίγραφο, αποστέλλουμε την παραγγελία σας.

4.Πληρωμή μέ πιστωτική κάρτα

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.inktoner.gr δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard, American Express και Diners μέσω της υπηρεσίας Redirection της Τράπεζας Πειραιώς.

Μέσω της υπηρεσίας Redirection, το site της επιχείρησης υποστηρίζει και προστατεύεται από τις υπηρεσίες πιστοποίησης κατόχων κάρτας «Verified by Visa» (για συναλλαγές με κάρτα Visa) και «Mastercard SecureCode» (για συναλλαγές με κάρτες Mastercard και Maestro). Γενικές πληροφορίες για τις υπηρεσίες αυτές περιλαμβάνονται στα ακόλουθα URL των οργανισμών Visa και Mastercard αντίστοιχα:

Verified by Visa:
http://www.visaeurope.com/personal/onlineshopping/verifiedbyvisa

Mastercard SecureCode:
http://www.mastercard.com/us/personal/en/cardholderservices/securecode


Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας (SSL-128 bit και ψηφιακή πιστοποίηση από τη Geotrust.) τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών.

Στη (secure) φόρμα παραγγελίας συμπληρώστε όλα τα απαραίτητα πεδία (αριθμό κάρτας, ημερομηνία λήξης της και τράπεζα έκδοσης). Οι κάτοχοι καρτών American Express θα πρέπει να συμπληρώσουν και την ημερομηνία έναρξης.